Σταθερή τηλεφωνία:+86 514 8282 6119   E-mail:Επικοινώνησε τώρα

CIMC VEHICLES SALES CO.,LTD.

Σχετικά με εμάς

CIMC ΟΧΗΜΑΤΑ CO., LTD ιδρύθηκε στην 2011, η οποία βρίσκεται στην Yangzhou, την Κίνα.Εστιάζουμε σε φορτηγά, οχήματα, κατασκευαστικά μηχανήματα και όλα τα μέρη που εξάγουν.

Είμαστε επίσης πωλητές των XCMG, LIUGONG, SHANTUI, SINOTRUCK, SHACMAN,C & C TRUCK, ISUZU, HINO, HUNDAI, CIMC, HYVA, FUWA, BPW, JOST, WABCO, και σύντομα.

Τα προϊόντα τα οποία προμηθεύει η εταιρεία μας, προμηθεύονται κυρίως τις ξένες κατασκευαστικές εταιρείες και τις μεταφορικές εταιρείες που χρησιμοποιούν βαρέα φορτηγά και μηχανές.

Η CIMC ΟΧΗΜΑΤΑ είναι μια νέα και επαγγελματική ομάδα με τεχνικές δεξιότητες, αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, υπηρεσίες προπώλησης υψηλής ποιότητας και εξυπηρέτησης μετά την πώληση.Καθένας από εμάς έχει ισχυρή αίσθηση της δυνατότητας και της αποστολής και έχει σταλεί για να μάθει στο εξωτερικό.

Θα θέλαμε να καθιερώσουμε τη μακρά σχέση συνεργασίας με τους πελάτες. Υποσχόμαστε ότι θα είμαστε ο καλύτερος συνεργάτης σας στην Κίνα. Με βάση τη συνεργασία της πίστης, θα σας παρέχουμε γρήγορη απάντηση και καλή υπηρεσία.

Ερευνα